Om svenskkridskoskola.se

Svenskskridskoskola.se drivs av konståkningsföreningar runt om i Sverige, genom ett initiativ från Svenska Konståkningsförbundet.  Vi riktar oss mot alla som vill börja åka skridskor, oavsett fas i livet.  Det är aldrig för sent att lära sig att åka skridskor.  Syftet är att väcka glädjen och intresset för att röra på sig på is och ge alla en grundläggande teknik i sin skridskoåkning.  Målet är att alla ska kunna åka skridskor – barn, ungdomar och vuxna.

Svensk skridskoskola – en skridskoskola för alla.

Alla ska kunna åka skridskor – barn, ungdomar och vuxna.

Värdegrund
Glädje, glöd, gemenskap!
Det är starka drivkrafter för vår verksamhet. Vi ska bedriva och utveckla verksamheten så att vi har roligt, mår bra och presterar efter egen förmåga och vilja.

Kvalitet
Inom Svenskskridskoskola möts du av utbildade ledare.  De flesta ledarna har gått Svenska Konståkningsförbundets Grundkurs  och är fd eller fortfarande aktiva konståkare.
Uppdaterad: 2017-09-06 09:38
Skribent: Anna Sundkvist